Zakelijk

Wij als bedrijf vinden het goed om andere bedrijven te helpen. Voor bedrijven maken wij niet alleen de zonnepanelen schoon, maar we leveren voor bedrijf ook andere diensten. Zo zouden wij jouw ramen kunnen wassen of jouw gevel kunnen reinigen. Daarnaast is vloeronderhoud voor ons ook geen enkel probleem.
Wij willen je graag helpen met het desbetreffende onderhoud. Wij zullen eventueel nog andere soorten onderhoud kunnen doen voor jouw pand. Dit kunnen wij allemaal in overleg met jou gaan bepalen.

Maatwerk

Voor bedrijven werken wij met maatwerk. Dit houdt in dat wij zullen bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Jij hoeft geen postcodecheck uit te voeren. Je kunt direct in contact met ons komen en wij zullen samen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Dit is een stuk makkelijker dan via de postcodecheck. De postcodecheck is vooral bedoeld voor onze particuliere klanten. Voor een bedrijf is het makkelijker om samen te kijken naar de opties die er zijn.

Als zakelijke klant zullen wij samen kijken wat het beste voor jou werkt. Wij gaan kijken wanneer er plek vrij is en wanneer wij voor jou aan de slag kunnen gaan. Wij zullen een offerte voor jou opstellen, zodat je direct weet waar je precies aan toe bent. Zo kom je niet voor verassingen te staan en weet je direct waar je aan toe bent. Hierbij gaan wij kijken hoe we de voordeligste offerte voor jou op kunnen stellen.

Jouw wensen

Jij kunt jouw wensen met ons delen en wij kunnen gaan kijken wat wij voor jou kunnen gaan betekenen. Voor ons is maatwerk ontzettend belangrijk. De klant staat op nummer één. Het is dan ook belangrijk dat wij rekening houden met al jouw wensen. Het zijn namelijk jouw zonnepanelen die we schoonmaken. Als het gaat om het schoonmaken van zonnepanelen, zijn er verschillende dingen die gedaan moeten worden. Om goed te bepalen wat er precies gedaan moet worden, zullen we eerst kijken naar de wensen die jij hebt. Wij willen gelegen komen, dit is dan ook de reden dat wij alles in overleg doen. Hierdoor zullen we samen een datum afstemmen op het moment dat we de opdracht binnen hebben. Hierdoor kunnen we kijken wat de beste opties zijn voor het desbetreffende pand.

Contact

Als je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan kun je jouw gegevens achter kunnen laten. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen via de mail of telefonisch. Wij kunnen je een indicatie geven voor wat wij voor jou kunnen betekenen. Zo weet jij zeker of je geïnteresseerd bent in onze diensten of niet. Je zal met al uw vragen bij ons terecht kunnen. Deze zullen wij beantwoorden. Als je iets onduidelijk vindt, kunnen wij dit later altijd nog voor jou aanpassen. Als jij jouw gegevens achterlaat, zit je nergens aan vast. Dit houdt in dat wij contact met u op zullen nemen, maar dat je nergens tot verplicht bent. Daarnaast houden wij rekening met de privacy van onze klanten. Wij zullen dan ook nooit uw gegevens delen met derde partijen.