De Zonnepanelenschoonmakers

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte!

    Reinigen en onderhoud

    Het reinigen en onderhouden van zonnepanelen doen wij met alle plezier voor onze klanten. Daarnaast bieden wij meerdere diensten aan waar je gebruik van zal kunnen maken. Bij ons kun je kiezen uit één aantal verschillende pakketten. Op die manier betaal je alleen voor de diensten die wij daadwerkelijk uitvoeren. Hierdoor kom je niet met onverwachte kosten te zitten.

    Jij zal uit drie verschillende pakketten kunnen gaan kiezen. De pakketten Schoon, Fris en VIP. Elk pakket heeft zijn eigen charmes en u kan dan ook altijd nog kiezen om van pakket te wisselen als je toch van gedachten veranderd bent. Wij zullen dan uiteraard de prijs ook voor jou aanpassen.

    Jouw pakket

    Op het moment dat je een pakket gekozen hebt, zal je dit door kunnen geven door contact met ons op te nemen. Jij zal erop kunnen rekenen dat wij zo snel mogelijk contact met jou op zullen gaan nemen. Wanneer wij contact met jou opnemen, zal je kunnen aangeven of je het met ons voorstel eens bent. Als dit het geval is, zullen wij direct een afspraak voor jou in kunnen gaan plannen. Wij zullen de afspraak direct in onze planning opnemen.