Voornaam

  Achternaam

  Email

  Telefoonnummer

  Bericht

  Contactformulier

  Als je graag in contact met ons wilt komen, kun je het contact formulier invullen. Zodra jij dit gedaan heeft, zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen. Dit kan via de email, maar dit kan eventueel ook via een telefoontje. Wij zullen direct met jouw vragen aan de slag gaan.

  Veelgestelde vragen

  • Wat voor schoonmaakmiddelen worden er gebruikt?

   Wij werken met osmosewater en alleen milieuvriendelijke producten, wij werken niet met niet met agressieve schoonmaakmiddelen.

  • Hoe wordt de voordeligste offerte gemaakt?

   In de loop van de jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd met verschillende schoonmaakbedrijven, hierdoor kunnen wij de voordeligste offerte maken voor het reinigen van zonnepanelen en andere schoonmaakdiensten. Alle bedrijven die bij ons zijn aangemeld moeten voldoen onze strenge eisen. Hierdoor kunnen wij zeggen dat alle opdrachten op de juiste manier wordt uitgevoerd.

  • Kunnen jullie mij adviseren over bepaalde diensten?

   Het antwoord is simpel…Ja, wij adviseren onze klanten graag, zodat wij jij de juiste keuze kan maken, ook denken wij graag mee of bepaalde opdrachten uitgevoerd moeten worden. Zo voorkomt je dat er onnodige kosten worden gemaakt. Stuur ons een e-mail naar info@dezonnepanelenschoonmakers.nl, en wij zullen zo spoedig mogelijk jouw vraag beantwoorden.

  • Waar kan ik mijn vraag stellen als het gaat over een offerte of dienst?

   Als je met vragen zit, stel deze dan gerust aan ons. Door onze jaren ervaring in de schoonmaakbranche kunnen wij jouw vraag beantwoorden. Stuur ons een e-mail naar info@dezonnepanelenschoonmakers.nl, wij zullen zo spoedig mogelijk jouw vraag beantwoorden.

  • Wat zijn de werktijden van de schoonmaakmedewerkers?

   Wij stemmen de werkzaamheden zo goed mogelijk af met de klant. Als het voor klant het beste uitkomt dat de opdracht in het weekend wordt uitgevoerd, dan is dit een optie.

  • Wat is het werkgebied?

   Doordat wij een groot netwerk beheren, kunnen wij in alle delen in Nederland de opdrachten uit laten voeren.

  • Ik heb klacht over een afgenomen dienst, waar kan ik deze melden?

   Als je een klacht hebt over een afgenomen dienst of uitvoerder die bij u is langs geweest, meld dit zo snel mogelijk aan ons! Wij zullen dit zo spoedig mogelijk oppakken. Stuur jouw klacht naar info@zonnepanelenschoonmakers.nl.

  • Hoelang duurt het dat ik een offerte heb ontvangen?

   Wij proberen binnen 24 uur de voordeligste offerte te versturen.

  Ben je een professionele reiniger?